Jarenlang plezier van je cv-ketel door goed onderhoud

De gemiddelde levensduur van een cv-ketel is 15 jaar. Voorwaarde hiervoor is dat je hem goed onderhoudt. Dat verlengt niet alleen de levensduur van je ketel, maar zorgt er ook voor dat je ketel zuiniger en veiliger werkt. Goed onderhoud voorkomt bijvoorbeeld koolmonoxidevergiftiging en storingen. Wel zo’n prettig idee.

Regelmatig contact in plaats van een vast cv-onderhoudscontract

Onderhoud cv-ketel

Onderhoud cv-ketel.

We bieden bij Robben Installatie bewust geen cv-onderhoudscontracten aan. Want waarom zouden we  je voor iets laten betalen, dat je niet gebruikt? Zeker bij nieuwe ketels is jaarlijks onderhoud meestal niet nodig.

Koop je bij ons een nieuwe Remeha of Nefit verwarmingsketel (bijvoorbeeld een vr-ketel, een hr(e)-ketel of een combi-ketel)? Dan krijg je daar 3 jaar garantie op. Eventuele onderhoudskosten die je tijdens de garantieperiode maakt, zijn voor je eigen rekening. Afhankelijk van het type ketel dat je hebt gekocht, vragen we je na 1 of 2 jaar of je wilt dat we de ketel voor je controleren. Wil je dat niet? Prima. We raden je aan om dan zelf in elk geval – zeker na een strenge winter – jaarlijks de ontsteking schoon te blazen en de sifon te reinigen.

Wil je wel dat wij jouw ketel en thermostaat checken en onderhouden? Dan maken we daar een afspraak (van 20-30 minuten) voor. Je hebt dan bovendien de garantie dat je daarna bij een eventuele storing met voorrang wordt geholpen.

We zijn erkend onderhoudsbedrijf voor de topmerken Remeha en Nefit en hebben voor deze merken ook onderdelen op voorraad. Om onze klanten optimale kwaliteit en service te bieden leveren wij alleen onderhoudsservice voor deze merken.

Wij leveren en monteren alles wat bij de verwarming van je huis hoort

Je kunt bij Robben Installatie terecht voor complete verwarmingsinstallaties: van cv-ketels, thermostaten en radiatoren tot vloerverwarming. Daarbij houden we altijd rekening met jouw wensen:

  • Hoe warm wil je bijvoorbeeld dat de ruimte is?
  • Gebruik je de ketel alleen voor de verwarming, of ook voor warm water?
  • Kies je voor een lage aanschafprijs, of vooral voor een lage energierekening?
  • Wil je je ketel combineren met een warmtepomp of zonnecollectoren?
Verwarmingsinstallatie en zonnecollectoren

Mogelijkheden voor de verwarming van je huis.

We kijken ook altijd naar de manier waarop je huis/de te verwarmen ruimte is geïsoleerd. Immers, hoe beter je een vertrek isoleert, hoe minder warmte (en energie) je verliest. Als het nodig is, brengen we zelf isolatiemateriaal aan.

Ketel vervangen? Je warmwaterbehoefte bepaalt het vermogen van de ketel

CV-ketel vervangen

Vervanging cv-ketel.

Heb je een stortdouche, die 8 tot 10 liter water per minuut verbruikt? Dan heb je daarvoor een andere cv-ketel nodig, dan wanneer je jouw ketel alleen gebruikt om te verwarmen. In het eerste geval moet het vermogen van de ketel rond de 30 kW zijn. En in het andere geval kun je volstaan met een vermogen van 18 kW.

Robben Installatie levert en monteert diverse soorten Remeha en Nefit cv-ketels, zoals vr-ketels, hr-ketels, hre-ketels en combi-ketels. Dankzij press-fittingen kunnen we tegenwoordig grote koppelingen uit het zicht monteren. Het oog wil tenslotte ook wat.

Om onze klanten optimale kwaliteit en service te bieden werkt Robben Installatie exclusief met Remeha en Nefit ketels. We zijn erkend leverancier van deze beide topmerken.

Zoek je een radiator, heater of oxygen-ventilator?

Montage radiator

Montage radiator.

Ook dan ben je bij Robben Installatie uit Ulft aan het juiste adres. Je vindt bij ons bijvoorbeeld:

  • standaard radiatoren van de merken Henrad, Brugman of Radson;
  • decorradiatoren (designradiatoren) van Jaga, Vasco, Thermic of Acova;
  • radiatoren met een houten front (in 8 verschillende houtkleuren leverbaar) met ingebouwde oxygen-ventilator. Deze ventilator reageert op de hoeveelheid CO2 in de lucht en verbetert de luchtkwaliteit. In de zomermaanden kun je deze ventilator gebruiken om een ruimte te ventileren of te koelen;
  • kleine heaters voor in garages of kleine bedrijfshallen;
  • gas gestuurde stralers en andere gas gestookte verwarmingstoestellen.

Vloerverwarming is mogelijk bij tegels, hout en vloerbedekking

Wil je nooit meer koude voeten als je thuis op blote voeten loopt? Kies dan voor vloerverwarming. Die kunnen we voor je installeren als hoofdverwarming of als bijverwarming. En het past nog onder elk soort vloerbedekking ook!

Aan de hand van jouw wensen leveren en monteren we jouw ideale vloerverwarming.